Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Merhabalar değerli forum üyeleri, naçizane bir öneride bulunmak istiyorum. Zaten bölüm kurallarında bu konuyla alakalı bilgilendirme yapılmış ama ben biraz daha detaylandırmak ve tipik bir soru örneği/şablon oluşturmak istiyorum.
İzninizle, gözüme çarpan birkaç soruyu ele almak istiyorum. Vereceğim öneriyi desteklemek amacıyla forumun diplerinden soru seçmeyeceğim, şu an sayfada direkt karşımıza çıkan yukarı sıralardaki 3 soruyu seçiyorum: Not: Sadece soruya dikkat çekeceğim.
Soru-1 :
Game99 syseer Logine atıyor ?
Bu soru cümlesinde gözüme en çok çarpan...
buraya yazdığını googleye yazsan çıkıyor aslında. diğer skilleride bu mantıkla yapabilirsin.
Merhabalar değerli forum üyeleri, naçizane bir öneride bulunmak istiyorum. Zaten bölüm kurallarında bu konuyla alakalı bilgilendirme yapılmış ama ben biraz daha detaylandırmak ve tipik bir soru örneği/şablon oluşturmak istiyorum.
İzninizle, gözüme çarpan birkaç soruyu ele almak istiyorum. Vereceğim öneriyi desteklemek amacıyla forumun diplerinden soru seçmeyeceğim, şu an sayfada direkt karşımıza çıkan yukarı sıralardaki 3 soruyu seçiyorum: Not: Sadece soruya dikkat çekeceğim.
Soru-1 :
Game99 syseer Logine atıyor ?
Bu soru cümlesinde gözüme en çok çarpan...
buraya yazdığını googleye yazsan çıkıyor aslında. diğer skilleride bu mantıkla yapabilirsin.