------------------------------------------------------------ 13190 eklentisini görüntüle-------------------------------------------------------
13191 eklentisini görüntüle
Daha Fazla "Model, Sistem, Efect, Web Sitesi, Reklam, Banner, Youtube Efect," vb. için kursumu "3D Oyun Geliştirme Ekipman Uygulamalı (MMORPG) Metin2 Eğitim Seti"satın alabilirsiniz. Hediye bölümünde bunlar harici 350 adet kostum daha fazlası mevcuttur. Üstelik yapılan projeler (Toplu 123 adet Kostum Eklemesi, Toplu 15 Adet Kostum Eklemesi, Toplu 10 Adet Zırh Eklemesi, Toplu Efect Eklemeleri) vb. Efect, msm ve model dosyaları ile ilgili bölüm sonunda verilmektedir. Kursumu satın alarak bana destek olabilirsiniz. Kursumu satın alma işlemini gerçekleştiren herkese şimdiden tşk ederim.
-Paylaşımlar Ediyor..-
-BİLGİLENDİRME METNİNİ OKUYUNUZ-
Bu eğitim serisi toplam "10" seriden oluşmakta olup bu 2'inci serisi olmaktadır. Bu 2'inci serimizde "Kostum Modeli, Zırh Modeli, Efectler ve sistemleri" işlenmektedir. 3'üncü serimizde ise "Kuşak, Kanat, Silah ve Efectleri" 1'inci serimizde "Oyun Dosyaları (Filesler)" ve diğer yayınlacağım serilerimde metin2 oynuna özel yönelik "Web Geliştirme, Sistemler ve Geliştirme, Modeller ve 3D Max" vb. gibi konular yer almaktadır.
Genel olarak bir konuyu öğrenme şeklim o konuyu başkalarına anlatacak kadar iyi öğrenip o konuda uygulama, deneme-yanılma ve bolca araştırma yaparak konuyu özümsemek şeklindedir. Hazırlamış olduğum kurslar, benim o konuyu öğrenme süreci içerisinde yaşadığım zorluklar ve edinmiş olduğum tecrübelere dayanarak oluşturulduğu için mümkün oldukça yeni öğrenecek kişiler için en uygun noktalara değinen yapıdaki eğitimler olup tüm seviyelere uygundur. Hayat tecrübeme göre bir işi öğrenmenin en iyi yolu o işi bizzat uygulayarak öğrenmektir. Hazırlamış bulundugum eğitim setini önizleme videolarına göz atın ve nasıl bir eğitim ile karşılaşacağınızı bizzat deneyimleyin derim ...
Yayında bulunan eğitim serimi aşağıdaki link üzerinden satın alma işlemlerini gerçekleştirerek bana destek olabilirsin.
Eğitim "3D Oyun Geliştirme Ekipman Uygulamalı (MMORPG)" eğitim serime vereceğiniz ücreti fazlasıyla bilgi ve veri olarak size geri dönüş yapacağınıda unutmayınız. Bu serisi üzerinden kazanılan ücretin bir kısmı ile özel "Kostum ve Zırh" gibi modeller alıp eğitim serimin içerisinde video oluşturarak paylaşacağım. Eğitim serime harçadığınız ücreti size bilgi ve veri olarak dönmesinide sağlayacağım bildiririm.
En son bölümde "HEDİYELER" sizi bekliyor olacaktır. Hediye paket dosyaları içerisinde "Efectler 50 Adet, Kostum ve Zırh Modelleri ve Setleri 350 Adet, Sistemler 280 Adet ve Grafikler (Web Sitesi, Giriş Ekranı, Youtube Butons vb.)" sizleri karşılıyor olacaktır. Eğitim serisine 100'de 100 izleme ve 5 yıldız veren kişilere özel modeller ve sistemlerde en kısa sürede e-posta adreslerine iletilecektir.
Udemy kalite startdartları gereği video çok yüksek kalite eklenemiyor.3 ve devamı serisinde artık videolara kaynak indirme bölgelerine "4K" video eklemesi yapılarak daha iyi görüntü ve ses kalitesi sunuyorum.
NOT: Sıfırdan Oyun İçerisinde Projeler Geliştirerek Öğren! Artık Hayallerine Çok Daha Yakınsın.
Unutmayın; oyunlar artık sadece "oyun" değil! Daha fazlası.
Derslerde görüşmek üzere.
Sağlıcakla kalın..
Genel olarak bir konuyu öğrenme şeklim o konuyu başkalarına anlatacak kadar iyi öğrenip o konuda uygulama, deneme-yanılma ve bolca araştırma yaparak konuyu özümsemek şeklindedir. Hazırlamış olduğum kurslar, benim o konuyu öğrenme süreci içerisinde yaşadığım zorluklar ve edinmiş olduğum tecrübelere dayanarak oluşturulduğu için mümkün oldukça yeni öğrenecek kişiler için en uygun noktalara değinen yapıdaki eğitimler olup tüm seviyelere uygundur. Hayat tecrübeme göre bir işi öğrenmenin en iyi yolu o işi bizzat uygulayarak öğrenmektir. Hazırlamış bulundugum eğitim setini önizleme videolarına göz atın ve nasıl bir eğitim ile karşılaşacağınızı bizzat deneyimleyin derim ...
Yayında bulunan eğitim serimi aşağıdaki link üzerinden satın alma işlemlerini gerçekleştirerek bana destek olabilirsin.
Eğitim "3D Oyun Geliştirme Ekipman Uygulamalı (MMORPG)" eğitim serime vereceğiniz ücreti fazlasıyla bilgi ve veri olarak size geri dönüş yapacağınıda unutmayınız. Bu serisi üzerinden kazanılan ücretin bir kısmı ile özel "Kostum ve Zırh" gibi modeller alıp eğitim serimin içerisinde video oluşturarak paylaşacağım. Eğitim serime harçadığınız ücreti size bilgi ve veri olarak dönmesinide sağlayacağım bildiririm.
En son bölümde "HEDİYELER" sizi bekliyor olacaktır. Hediye paket dosyaları içerisinde "Efectler 50 Adet, Kostum ve Zırh Modelleri ve Setleri 350 Adet, Sistemler 280 Adet ve Grafikler (Web Sitesi, Giriş Ekranı, Youtube Butons vb.)" sizleri karşılıyor olacaktır. Eğitim serisine 100'de 100 izleme ve 5 yıldız veren kişilere özel modeller ve sistemlerde en kısa sürede e-posta adreslerine iletilecektir.
Udemy kalite startdartları gereği video çok yüksek kalite eklenemiyor.3 ve devamı serisinde artık videolara kaynak indirme bölgelerine "4K" video eklemesi yapılarak daha iyi görüntü ve ses kalitesi sunuyorum.
NOT: Sıfırdan Oyun İçerisinde Projeler Geliştirerek Öğren! Artık Hayallerine Çok Daha Yakınsın.
Unutmayın; oyunlar artık sadece "oyun" değil! Daha fazlası.
Derslerde görüşmek üzere.
Sağlıcakla kalın..
-GİRİŞ VE TANITIM BÖLÜMÜ ÖNİZLEME-
-Giriş-
-Hediye Dosya Paylaşımı Hakkında Bilgilendirme-
Efectk 50 Adet, Sistem 280 Adet, Kostum Zırh vb. Model 350 Adet ve Grafik Web Siteleri ve PSD'ler Hediye olarak verilecektir.
-Giriş-
-Hediye Dosya Paylaşımı Hakkında Bilgilendirme-
Efectk 50 Adet, Sistem 280 Adet, Kostum Zırh vb. Model 350 Adet ve Grafik Web Siteleri ve PSD'ler Hediye olarak verilecektir.
NOT | KURSU SATIN ALMA İŞLEMİNİ GERÇEKLEŞTİRİRKEN UDEMY FIRSAT İNDİRİMLERİNDEN YARARLANABİLİRSİNİZ. UNUTMAYIN Kİ BANA DESTEK OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK ÜZERİNDEN SATIN ALMALISINIZ. |
KURS KUPON KODU | SEMIHSEL |
KURS LİNK | https://www.udemy.com/course/3d-oyun-gelistirme-ekipman-uygulamal-mmorpg/?couponCode=SEMIHSEL |
KURS ADI VE SÜRESİ | 3D Oyun Geliştirme Ekipman Uygulamalı (MMORPG) |
KURS SÜRESİ | 23 sa 1 dak uzunluğunda video içeriği yayınlandı |
Bölüm 1 | Kurs Giriş Tanıtımı |
Ders 1 |
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
|
Ders 2 |
Linkleri görebilmek için
giriş yap veya kayıt ol.
|
Bölüm 2 | Kurulumları Yapmasını Öğrenelim |
Ders 3 | Yazılımların Kurulumu |
Ders 4 | Oyun Dosyasının Kurulumu |
Bölüm 3 | Temel Bilgiler Başlamadan Ögrenelim |
Ders 5 | Müşteri Dosyası Büyükanne 2 Versiyonu Öğrenme |
Ders 6 | Kullanacağımız Ambalajların İşlevi |
Ders 7 | Model Yol Değiştirme ve Doku İsmi Degiştirme |
Ders 8 | Model Doku İsimlerini Degiştirme |
Ders 9 | Ampalaj ve İtem Proto Açma Kapatma Uzantı Degiştirme İşlemleri |
Ders 10 | Doku Dağılımı Kaynak Hedef Cilt Sayısını Arttırma |
Ders 11 | Ekstra Ambalaj ve Müşteri Dosyasını İnşa Etme İşlemleri |
Ders 12 | İtem Proto Kodları ve Anlamları |
Ders 13 | İtem Proto Dosyasını ve Excel İşlemleri |
Ders 14 | Zırh Kostum Başlık İsim Değiştirme İşlemleri |
Ders 15 | Photoshop Doku Uzantı Eklentisi Ekleme |
Ders 16 | Zırh Kostum Başlık Renk Degiştirme |
Ders 17 | Model İcon Yapımı ve İtem Proto List Ayarları |
Ders 18 | Model Dosyamızda Gözüken Dosya ve Oyun İçeriği |
Ders 19 | Zırh Kostum Eklemeden Model Dosyasını Animasyonlarla Önizleme |
Bölüm 4 | Model Ekleme ve Model Sökme İşlemlerini Ögrenelim |
Ders 20 | Kostum Modeli Ekleme |
Ders 21 | Oyun İçerisinden Gereksiz Modellerin Sökümü |
Ders 22 | Model Sökme İşlemleri |
Ders 23 | Bir Renk Seçenekli Model Sökme |
Ders 24 | İki Seçenekli Model Sökme |
Ders 25 | On Renk Seçenekli Model Sökme |
Ders 26 | İki Seçenekli Model Sökme |
Ders 27 | Model Sökme İşlemleri |
Ders 28 | Toplu Model Sökme ve Proje Çalışması |
Bölüm 5 | Adım Adım Kostum Modeli Eklemeyi Ögrenelim |
Ders 29 | Model Dosyalarının Hazırlanıp Ambalaj Konumuna Atılması |
Ders 30 | Root Ambalajı ve Msm Eklemeleri |
Ders 31 | İcon Ambalaj Dosyasını Ekleme ve İtem List Ayarlarının Yapılması |
Ders 32 | İtem Proto Names Yerel Ayar Ambalajı ve Winscp İşlemleri |
Bölüm 6 | Adım Adım Zırh Modeli Eklemeyi Ögrenelim |
Ders 33 | Msm İşlemleri |
Ders 34 | İtem Proto Names List İşlemleri |
Ders 35 | Ambalajların Kapatımı ve Winscp İşlemleri |
Ders 36 | Oyun İçerisinde Sonuç Kontrol İşlemi |
Bölüm 7 | Toplu Kostum Modeli Ekleme Projesi 15 Adet |
Ders 37 | Model Ambalaj Dosyasının Hazırlanması |
Ders 38 | Model Msm Eklemeleri |
Ders 39 | Model Msm Eklemeleri |
Ders 40 | İtem Proto Names List Yerel Ayar ve Wincsp Eklemeleri |
Ders 41 | Model Ambalaj Dosyasının Kapatılması |
Ders 42 | Model Ambalaj Dosyasını Müşteri Dosyasına İnşasının Tanıtılması |
Ders 43 | Oyun İçerisinde Sonuçun İncelenmesi |
Bölüm 8 | Toplu Zırh Modeli Ekleme Projesi 10 Adet |
Ders 44 | Montaja Modelleri Hazırlama İşlemleri |
Ders 45 | Msm Eklemelerini Gerçekleştirme |
Ders 46 | İtem Proto Eklemelerini Gerçekleştirme |
Ders 47 | Winscp ve İtem Proto Names İşlemleri |
Ders 48 | Montaja Hazır Model Dosyasının Ambalaj Dosyasını Kapatma |
Ders 49 | Müşteri Dosyasını İnşa Ederek Ambalaj Dosyasını Tanıtma ve İndex Dizin İşlemleri |
Ders 50 | Oyun İçerisinde Kontrol Etme |
Bölüm 9 | Toplu Kostum Modeli Ekleme Projesi 123 Adet |
Ders 51 | Model Dosyalarının Düzeltilmesi |
Ders 52 | Model Yollarını Değiştirmeye Hazırlık İşlemleri |
Ders 53 | Model Yollarını Değiştirme ve Renk Gruplarına Hazırlık İşlemleri |
Ders 54 | Modellerin Yollarını Degiştirme |
Ders 55 | Model Yollarını Degiştirme |
Ders 56 | Model Doku İsimlerini Degiştirme |
Ders 57 | Oyun İçerisinde Hangi Dokunun Hangi Modelin Oldugunu Anlama |
Ders 58 | Hatalı Konum Tespiti ve Hatalı Dokunun Kontrollu Değişimi |
Ders 59 | Msm Model ve Doku Yollarını Düzenleme |
Ders 60 | Msm Model ve Doku Yollarını Düzenleme |
Ders 61 | Msm Kaynak Hedef Ciltine Doku Şekil İndeksi Ninja Erkek Karakter Ekleme |
Ders 62 | Msm Kaynak Hedef Ciltine Doku Şekil İndeksi Ninja Kız Karakter Ekleme |
Ders 63 | Msm Kaynak Hedef Ciltine Doku Şekil İndeksi Üç Erkek Karakter Ekleme |
Ders 64 | Msm Kaynak Hedef Ciltine Doku Özel Yolu Üç Erkek Karakter Ekleme |
Ders 65 | Msm Dosyasını Erkek Karakter Kız Karakterlere Uyarlama |
Ders 66 | Msm Kaynak Hedef Ciltine Doku Şekil İndeksi Üç Kız Karakter Ekleme |
Ders 67 | Tek Kız Savaşçı Şaman Karakterler Giyebilir Model Msm Ekleme |
Ders 68 | Tek Erkek Savaşçı Karakter Giyebilir Model Msm Ekleme |
Ders 69 | Tek Kız Sura Karakter Giyebilir Model Msm Ekleme |
Ders 70 | Tek Erkek Sura Karakter Giyebilir Model Msm Ekleme |
Ders 71 | Model Msm Eklemelerine Hazırlık İşlemleri |
Ders 72 | Model Msm Özel Yolu ve Saç Dizini Ekleme |
Ders 73 | Model Msm Kaynak Hedef Ciltine Doku Ekleme |
Ders 74 | Msm Model İsim Eklemesinin Kısayol Uygulaması |
Ders 75 | Msm Model İsim Eklemesinin Kısayol Uygulaması |
Ders 76 | İtem Names Ayar ve Eklemeleri |
Ders 77 | İtem Proto Ayar ve Eklemeleri |
Ders 78 | İtem Proto Kapatma İşlemi |
Ders 79 | Ambalajların Konumuna Atılıp Kapatılması ve Winscp İşlemleri |
Ders 80 | Oyun İçerisinde Sonuç İnceleme |
Bölüm 10 | Effect Eklemelerini Öğrenelim |
Ders 81 | Effect Sistemi Kurulumu |
Ders 82 | Effect Sistemi Kurulumu Hazır Pratik Dosyaların Kurulumu |
Ders 83 | Toplu Effect Sistemine Effect Dahil Etme ve Model Üzerine Verme Projesi |
Bölüm 11 | Hataları ve Çözümlerini Öğrenelim |
Ders 84 | Tespit Edilen Yanlış Model Dokusunu Düzeltme |
Ders 85 | Eksik ve Hatalı Doku Yerine Taklit Doku Kullanma |
Ders 86 | Eksik ve Hatalı Dokuyu Dogru Yöntemle Düzeltme |
Ders 87 | Model Giyince Görünmüyor ve Tepki Yok Hatasının Çözümü |
Ders 88 | Model Beyaz Hatasının Çözümü |
Ders 89 | Karakter Ekranında Karakter Gözükmüyor ve Kılıç Dik Durma Hatasının Çözümü |
Ders 90 | Kılıç Dik Duruyor ve Karakter Gözükmüyor Hatasının Çözümü |
Ders 91 | Model Full Beyaz Hatasının Çözümü |
Ders 92 | Model Full Beyaz Hatasının Çözümü |
Ders 93 | Model Yolu ve Doku İsmi Değişmiyor Hatasının Çözümü |
Ders 94 | Model Belli Bölgedeki Doku Beyaz ve Doku Yok Hatası Alternatif Çözümü |
Ders 95 | Yüz Bölgesi Doku Beyaz ve Yüz Bölgesi Dokusu Yok Hatasının Alternatif Çözümü |
Ders 96 | Modelin Oyun İçerisinde İconu Gözükmüyor Hatası Çözümü |
Bölüm 12 | Kapanış Konuşması ve Hediyeleri |
Ders 97 | Kapanış Konuşması |
NOT | KURSU SATIN ALMA İŞLEMİNİ GERÇEKLEŞTİRİRKEN UDEMY FIRSAT İNDİRİMLERİNDEN YARARLANABİLİRSİNİZ. UNUTMAYIN Kİ BANA DESTEK OLMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNK ÜZERİNDEN SATIN ALMALISINIZ. |
KURS KUPON KODU | SEMIHSEL |
KURS LİNK | https://www.udemy.com/course/3d-oyun-gelistirme-ekipman-uygulamal-mmorpg/?couponCode=SEMIHSEL |
KURS ADI VE SÜRESİ | 3D Oyun Geliştirme Ekipman Uygulamalı (MMORPG) |
KURS SÜRESİ | 23 sa 1 dak uzunluğunda video içeriği yayınlandı |
13191 eklentisini görüntüle
Daha Fazla "Model, Sistem, Efect, Web Sitesi, Reklam, Banner, Youtube Efect," vb. için kursumu "3D Oyun Geliştirme Ekipman Uygulamalı (MMORPG) Metin2 Eğitim Seti"satın alabilirsiniz. Hediye bölümünde bunlar harici 350 adet kostum daha fazlası mevcuttur. Üstelik yapılan projeler (Toplu 123 adet Kostum Eklemesi, Toplu 15 Adet Kostum Eklemesi, Toplu 10 Adet Zırh Eklemesi, Toplu Efect Eklemeleri) vb. Efect, msm ve model dosyaları ile ilgili bölüm sonunda verilmektedir. Kursumu satın alarak bana destek olabilirsiniz. Kursumu satın alma işlemini gerçekleştiren herkese şimdiden tşk ederim.
-Paylaşımlar Ediyor..-
Son düzenleme: