donerkurto Üye Üye Mesaj 150 Çözümler 4 Beğeni 22 Puan 444 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 22:34 #1 Selamlar. Aktif kullanmış olduğum fileste 1.köyler dışınada pazar kurulabiliyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
Selamlar. Aktif kullanmış olduğum fileste 1.köyler dışınada pazar kurulabiliyor. Bunu nasıl engelleyebilirim?
B benimol2 Üye Üye Mesaj 58 Çözümler 1 Beğeni 9 Puan 414 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 22:44 #2 srcden engellenir Upvote 0 Downvote
donerkurto Üye Üye Mesaj 150 Çözümler 4 Beğeni 22 Puan 444 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 22:57 #3 benimol2 demiş ki: srcden engellenir Hepsini görmek için tıklayın... Srcden engellendiğini biliyorum fakat nereden nasıl yapacağımı bilmiyorum. Upvote 0 Downvote
benimol2 demiş ki: srcden engellenir Hepsini görmek için tıklayın... Srcden engellendiğini biliyorum fakat nereden nasıl yapacağımı bilmiyorum.
B benimol2 Üye Üye Mesaj 58 Çözümler 1 Beğeni 9 Puan 414 Ticaret Puanı 0 Cumartesi 22:57 #4 donerkurto demiş ki: Srcden engellendiğini biliyorum fakat nereden nasıl yapacağımı bilmiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... HANGİ OFFLİNE SHOP OLDUGUNU BİLMEDİGİM İCİN BİRŞEY DİYEMEM Upvote 0 Downvote
donerkurto demiş ki: Srcden engellendiğini biliyorum fakat nereden nasıl yapacağımı bilmiyorum. Hepsini görmek için tıklayın... HANGİ OFFLİNE SHOP OLDUGUNU BİLMEDİGİM İCİN BİRŞEY DİYEMEM