linki var mıdırBütçen yüksekse Owsap alabilirsin
almasın çok sıkıntıları var. kullanan tanıdıklarım var. owsap tavsiye etmiyorum.Bütçen yüksekse Owsap alabilirsin
peki var mı başka bildiğiniz ?almasın çok sıkıntıları var. kullanan tanıdıklarım var. owsap tavsiye etmiyorum.
yok maalesef olsa da önermezdim. bir sıkıntı çıktığında "bu kişiyi sen önerdin" gibi şeylere maruz kalmak istemiyorum. owsap tercihte edebilirsin. ben sadece bildiğim bir bilgiyi paylaştım.peki var mı başka bildiğiniz ?
peki linki nerede bu owsap olanın ben inceleme sağlasamyok maalesef olsa da önermezdim. bir sıkıntı çıktığında "bu kişiyi sen önerdin" gibi şeylere maruz kalmak istemiyorum. owsap tercihte edebilirsin. ben sadece bildiğim bir bilgiyi paylaştım.
peki linki nerede bu owsap olanın ben inceleme sağlasam
kurulumda desteğiniz varmı konu dısı soruyorum varsa neler gerekiyorLinkleri görebilmek için giriş yap veya kayıt ol.
owsapı sordun ya owsapı attı. filesi satan o değil. owsapa sorman lazım o kısımlarıkurulumda desteğiniz varmı konu dısı soruyorum varsa neler gerekiyor
bir dosya buldum source kodları dahil farklı bir forumdan kurulum için destek olma şansınzı var mı veya ücretli yapan var mıowsapı sordun ya owsapı attı. filesi satan o değil. owsapa sorman lazım o kısımları
bir server filesin nasıl kurulacağıyla ilgili youtubede bir sürü video var öğrenebilirsiniz ama illaki ücretli yapmak isteyen de çıkacaktır.bir dosya buldum source kodları dahil farklı bir forumdan kurulum için destek olma şansınzı var mı veya ücretli yapan var mı
Hasan adminim benden daha iş ehli o alma diyorsa vardır bir sebebialmasın çok sıkıntıları var. kullanan tanıdıklarım var. owsap tavsiye etmiyorum.
doğrudur almadımda elimde soruce vs var bunun kurulum yapabilecek var mı hocam şuan ona bakıyorum valla almadım zatende sorun yokHasan adminim benden daha iş ehli o alma diyorsa vardır bir sebebi