Merhabalar, yine bir sorunla daha burdayım. Dilerim ki bu kadar sorun başkalarının başına geldiğinde hemen çözümünü bulur çünkü ben yine çok büyük bir hata yaptım...
Sanal bilgisayarımda şifre yoktu yani logine root yazdıktan sonra şifre için sadece enter'a basıyordum. Her şey çok güzel gidiyordu derken şifreyi değiştirme ihtiyacı hissettim. Freebsd'den şifremi değiştirdim. Biliyorum ki kullandığım tüm programlarda ssh şifremi güncellemem lazımdı. Hepsini hallettim fakat mysql bir türlü kabul olmuyor. Acaba bu hatanın sebebi nedir?
Şifremi şu an tekrar eski haline getirdim yani freebsd yine şifresiz.
Hem MySql taraflı hem sanal makine taraflı hataları png dosyası olarak yükledim.
Yardımlarınızı esgiremeyin lütfen
MySql taraflı girdiğim kullanıcı bilgileri burda
Şifreyi değiştirmeye çalıştığım zaman eski şifremi de kabul etmiyor mysql taraflı kullanıcı id şifremi girmeye çalıştığım zaman
bu arada alttaki kodu yazınca
çıkıyor...
yazdığımda ise sorun yok mysql açılmış gözüküyor...
Sanal bilgisayarımda şifre yoktu yani logine root yazdıktan sonra şifre için sadece enter'a basıyordum. Her şey çok güzel gidiyordu derken şifreyi değiştirme ihtiyacı hissettim. Freebsd'den şifremi değiştirdim. Biliyorum ki kullandığım tüm programlarda ssh şifremi güncellemem lazımdı. Hepsini hallettim fakat mysql bir türlü kabul olmuyor. Acaba bu hatanın sebebi nedir?
Şifremi şu an tekrar eski haline getirdim yani freebsd yine şifresiz.
Hem MySql taraflı hem sanal makine taraflı hataları png dosyası olarak yükledim.
Yardımlarınızı esgiremeyin lütfen
MySql taraflı girdiğim kullanıcı bilgileri burda
Şifreyi değiştirmeye çalıştığım zaman eski şifremi de kabul etmiyor mysql taraflı kullanıcı id şifremi girmeye çalıştığım zaman
bu arada alttaki kodu yazınca
Kod:
service mysql-server status
Kod:
mysql is not running.
çıkıyor...
Kod:
service mysql-server start
yazdığımda ise sorun yok mysql açılmış gözüküyor...
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: