Çözüldü İstediğim tey şey eğitim.

• Konuyu açan Konuyu açan Unexpected1
  • Açılış Tarihi Açılış Tarihi
  • Yanıt Yanıt 4
  • Gösterim Gösterim 95
Bu konu çözüme ulaştırılmıştır. Çözüm için konuya yazılan tüm yorumları okumayı unutmayın. Eğer konudaki yorumlar sorununuzu çözmediyse yeni bir konu açabilirsiniz.
Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.

Unexpected1

Çaylak Üye
Üye
Ticaret Puanı
0
Bu oyunu 14 yıldır oynuyorum her zaman bir serverim olsun istemişimdir zamanında hamachili sabit ip serverler kurdum şimdi profesyonel olmak istiyorum bildiğim bilgiler şuan server kurmak için çok az. Eğitim istiyorum birisi bana üşenmeden eğitim vermesini istiyorum ücretli sıkılmadan tane tane.

Bana yardımcı olabilicek birisi var mıdır? çünkü bunun hayaliyle yanıp tutuşuyorum.

Çözüm
Bu oyunu 14 yıldır oynuyorum her zaman bir serverim olsun istemişimdir zamanında hamachili sabit ip serverler kurdum şimdi profesyonel olmak istiyorum bildiğim bilgiler şuan server kurmak için çok az. Eğitim istiyorum birisi bana üşenmeden eğitim vermesini istiyorum ücretli sıkılmadan tane tane.

Bana yardımcı olabilicek birisi var mıdır? çünkü bunun hayaliyle yanıp tutuşuyorum.
Aslında bunun için eğitim almanıza gerek yok diyebilirim. Sebebi ise şudur: YouTube'da ve forumda birçok video bulunuyor. Sistem ekleme videosu, item ekleme videosu, map ekleme videosu gibi birçok videoya erişim sağlayabilirsiniz. Takıldığınız yerlerde veya aldığınız hatalarda burada konu açarak yardım bulabilirsiniz. Dilerseniz Discord üzerinden...

Aslında bunun için eğitim almanıza gerek yok diyebilirim. Sebebi ise şudur: YouTube'da ve forumda birçok video bulunuyor. Sistem ekleme videosu, item ekleme videosu, map ekleme videosu gibi birçok videoya erişim sağlayabilirsiniz. Takıldığınız yerlerde veya aldığınız hatalarda burada konu açarak yardım bulabilirsiniz. Dilerseniz Discord üzerinden ekleyin; takıldığınız yerlerde ve aklınızdaki sorularda ben de yardımcı olabilirim sizlere.

Discord adresim : protox__

Çözüm
İlk öncelikle ilginiz alakanız ve yanıtınız için teşekkür ederim. Gün içerisinde sizi discord üzerinden ulaşacağım. Evet dediğiniz çok mantıklı bir bilişimin panelini alacağım hatta isim vereyim siberdizayn blanka plus+ paneli dilediğiniz herşeyi orda yapabiliyorsunuz tabi bununla bitmiyor bu forumu bulduğum iyi oldu kafamda ki soruları burada çözebilirim.

İlk öncelikle ilginiz alakanız ve yanıtınız için teşekkür ederim. Gün içerisinde sizi discord üzerinden ulaşacağım. Evet dediğiniz çok mantıklı bir bilişimin panelini alacağım hatta isim vereyim siberdizayn blanka plus+ paneli dilediğiniz herşeyi orda yapabiliyorsunuz tabi bununla bitmiyor bu forumu bulduğum iyi oldu kafamda ki soruları burada çözebilirim.
Rica ederim, tabi ki her zaman ulaşabilirsiniz. Foruma hoş geldiniz :)
Sorunuza yanıt bulabildiyseniz sağ taraftan "Çözüm olarak işaretle" butonuna tıklayarak ilgili yorumu seçebilirsiniz.

In fact, you don't need someone to teach you, all you have to do is understand how to do it, and because you will start from scratch, you must first understand how to install and run the version and understand how to run the version. After that, you will move on to other things such as adding a shield, weapon, uniform, companions, or animals. After that, you will move on to understand how to specify an item that falls from a specific monster. The basic needs that you have to understand. After that, you will move on to installing the systems and complex things that you can install through the source of the version. There are two types of sources. There is a source file, which is specific to the server, and there is a source client, which is specific to the operator. It will be a little easy if you know anything about the Python language or C++. This will definitely benefit you. If you encounter a problem or want to understand a code, there is a useful gpt chat to understand some codes, and there are many videos. You can also display your problem here in the forum, and everyone will try to help you solve it. Good luck.

Durum
İçerik kilitlendiği için mesaj gönderimine kapatıldı.
Geri