Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(İLK AY ÜCRETSİZ) Metin2 Kontrol | Oyun Yönetim Paneli | Mobil Uyumlu | www.metin2kontrol.com
- Sipariş oluşturan tüm değerli saygı değer üyelere; deneyim sağlamaları için Metin2 Kontrol Yönetim Panelini İLK 1 AYÜcretsiz Sağlayacağız.
- 1 aylık sürecin sonucunda Yönetim Panelini kullanmaya devam etmek isteyen müşterilerimiz ve forumdaşlarımız; - 180 TL - aylık // 540 TL - 3 aylık // 1080 TL - sınırsız şeklinde Yönetim Panelini kullanmaya devam edebilecektir.
- Metin2Kontrol - Yönetim Paneli SQL ve TXT Filesler İçin uyumludur.
Merhaba,
Demoya göz attım. Ellerinize sağlık çok hoş olmuş. Elbette ilerleyen süreçlerde daha da geliştirilir. Ancak naçizane fikir vermek istiyorum. Yanlış anlamassanız.
Kategorileri dolaşırken direk dosyalar üzerinden düzenleme imkanımız var. Bu güzel birşey ancak panelin amacıda bu değilmi daha kolay kullanım sunmak. Mesela böyle direk dosyalar gibi ekleme yapmasakta 2 ekleme yöntemi olsa basit ve gelişmiş olarak. Basitde direk butonlar textboxlar olsa mesela başlangıç itemlerini düzenleden örnek vericem.
Bu tarz yerine mesela tüm karekterler için ortak itemler diye eklesek yüzde kaç düşsün kaç tane düşsün gibisinden seçenekler olsa isteğe göre karekterde eklesek mesela atıyorum savaşçı işaretledim onun için item ekledim extra olarak yani direk txtden değilde panel üzerinden girilse değerler. Başlangıç metni ne olsun gibisinden bir kutucuk olabilir oraya girilen textde oyunda başlangıç yazısı olur. Npc sabitle gibi mesela. Gelişmişte de bu tarz direk txt açılabilir.
Bunu söylememin amacı herkes kod bilmiyo olabilir. Ya da buraya girilen değerlerin ne anlama geldiğini bilmeyebilir. Hem onlar içinde kolaylık olur. Sadece burası için değil tüm alanların mesela böyle yapılabilirse muazzam kolaylık sağlar.
2. Öneri olarak
bu 2. seçenekte conf.txt var. Bu txt tabanlı evet ama item ve mob proto ile değilde config düzenle seçeneğinin altında olsa daha iyi olmazmı ?
Gözüme takılan bunlar var diğer türlü çok güzel panel. Ellerinize sağlık. Yakın zamanda altyapıma başlıyorum. Umarım orada kullanmak nasip olur. İyi çalışmalar dilerim.